Hoppa till innehållet

Hitta till Kristinaskolan

Du är varmt välkommen att besöka oss på Kristinaskolan. Före besök önskar vi att du tar kontakt med någon på skolan så att vi vet att du kommer.

Det finns två olika enheter på Kristinaskolan - Kristinaskolan Fjällblomman och Kristinaskolan Fjällkåpan. Innan du åker måste du vara klar över vilken enhet du ska besöka. På Fjällblomman finns expedition, rektor och biträdande skolledare samt klass 7 till 9. På Fjällkåpan finns förskola, fritids och klass F till 6.

Det enklaste sättet att hitta till våra lokaler är att söka dem via Google Maps. Men innan du klickar på länken, lägg märke till:
  • Ska du till Kristinaskolan Fjällblomman skriver du "Fjällblomman 1, Angered" i adressfältet.
  • Ska du till Kristinaskolan Fjällkåpan skriver du "Fjällkåpan 16" i adressfältet.

Google Maps

Restips!

Åker du bil tar du dig först till Rannebergen centrum genom att efter det att du åkt under en gångbro direkt ta till höger. På höger sida ser du nu Rannebergcentrumhuset, kör du rakt fram kommer du till en vändplats och parkering. Till höger ser du gaveln på sporthallen, parkera och ta dig till detta hörn av sporthallen, se nedan hur du sedan tar dig vidare.

Åker du spårvagn och buss tar du dig först till Angered Centrum, sedan buss 76 mot Rannebergen. Du stiger av bussen vid hållplats "Rannebergen Centrum". Utifrån bussens färdriktning går du rakt åt höger. På höger sida ser du Rannebergcentrumhuset och så småningom fönstren till en sporthall. Gå förbi Rannebergcentrumhuset och stanna i det utvändiga hörnet av sporthallen.

Nu har du två alternativ: Skall du till Kristinaskolan Fjällblomman svänger du rakt åt vänster, går förbi ett gruppboende och efter cirka 100 meter är du vid en röd byggnad - det är Kristinaskolan Fjällblomman. Gaveln du ser, ser ut så här:


Ska du till Kristinaskolan Fjällkåpan fortsätter du rakt fram cirka 300 mer, du ser först en fotbollsplan på höger sida, därefter vandrar du genom en skogsdunge, håll till höger när gångvägen delar sig, och snart ser du en ganska stor röd skolbyggnad: det är Kristinaskolan Fjällkåpan. Gaveln ser ut så här: 


Fritids och klass f till 2 håller till på andra sidan av det du ser på denna bild. Förskolan i den byggnad som finns så att säga bakom den byggnad du ser.

Dessa tips är för första gången du besöker Kristinaskolan. Till Fjällkåpan finns det sedan närmare alternativ när du väl hittar.