Gott Nytt år till er alla!

Tänk att det varje år vänder. Efter 21 december går vi mot ljusare tider. Vi hoppas i år att vi också ska gå mot ljusare tider i vår pandemisituation.

På måndag 11 januari är det på nytt terminsstart. Elever i förskoleklass Ä åk 6 går enligt ordinarie schema.
Eleverna i åk 7-9 kommer gå över till distansundervisning de närmsta veckorna enligt Smittskydds rekommendationer.

Det är nu viktigt att vi alla fortsätter med de anpassningar vi gjort utifrån Covid-19. Om någon i familjen, speciellt om det gäller en elev, blir bekräftat smittad är det viktigt att ni meddelar skolan.

För mer information om vad man ska tänka på så är Göteborgs stads sida informativ.

-------------------------------

Alla i åk 7-9 har fått följande information på Admentum. Där finns också ett formulär ni ska fylla i! Är du/ditt barn elev på Kristinaskolan behöver du alltså gå in på Admentum och göra det.

Information till högstadiet

Gott Nytt år till er alla!

Utifrån Smittskydd Västra Götalands rekommendationer kommer åk 7-9 att gå över till distansundervisning från och med måndag 11 januari och till och med 24 januari.

Detta kommer påverka oss alla på många olika sätt. Men vi hoppas att vi tillsammans kan göra det till två bra veckor.
• I stora drag kommer eleverna att följa ordinarie schema, men hemifrån via dator.
• Elever som önskar kan komma till skolan varje dag och hämta en matlåda. Detta ska anmälas innan av vårdnadshavare via nedan formulär.

På måndag behöver eleverna komma till skolan för att hämta dator och böcker samt få en uppstart av sina klassföreståndare. Sedan kommer ordinarie lektioner starta på tisdag morgon. Om eleven inte kan komma till skolan denna tid pga sjukdom måste ni som vanligt meddela detta via Admentum.

Måndag 11/1
Åk 7 12.00-13.30 börjar med lunch
Åk 8 9.00-10.00 Från och med kl.10.45 kommer eleverna ha möjlighet att ta med sig en lunchlåda hem om de önskar.
Åk 9 10.00-11.00 Elever som önskar kan ta en matlåda med sig hem

• Ta med en väska (ryggsäck eller annan mer ordentlig) för att frakta dator och böcker i. Eleverna har ansvaret för att datorn inte går sönder på grund av oaktsamhet.

Charlotte Aspman, rektor