Friidrottsdag på Angeredsvallen

Torsdag 13 september hade hela Kristinaskolan friidrottsdag på Angeredsvallen. Men vädret stoppade planerna...

Över 200 elever tågade in på Angeredsvallen i sina blå, röda och vita lag. Efter det ledde Ana och Celine oss i en intensiv och rolig uppvärmning. Strax före kl 9 drog tävlingarna igång. Först på programmet var 400 meter. Eleverna som sprang kämpade fantastiskt och publikstödet var på topp. Vilken härlig stämning!

Tyvärr drog tunga regnmoln in över Angered och regnet började ösa ner. Det stod snart klart att vi inte skulle kunna fortsätta idrottsdagen utan att riskera att någon halkade och blev skadad. Dessutom var alla blöta som dränkta katter. Så alla klasser fick ge sig av upp till skolan igen och fortsätta skoldagen där. Vår fantastiska kökspersonal Jean, John och Nancy fixade med korvgrillning på skolgården istället.

Tack till alla som gjorde friidrottsdagen till en lyckad dag. Men nästa gång hoppas vi på riktigt fint väder!