Skridskodag för lågstadiet

Varje år åker eleverna på Kristinaskolan skridskor. Fredag 11 januari var hela lågstadiet nere på Angered Arena. Det är alltid lika roligt att se hur mycket eleverna lär sig på bara en enda dag.

Över 80 elever och kanske 8 personal och minst lika många föräldrar fick en härlig dag på Angered Arena. Alla vuxna hjälptes åt att knyta skridskor och barnen åkte och åkte. Efter några timmar klarade många inte bara att åka framåt utan även att bromsa, snurra och till och med åka bakåt. I slutet av februari har vi bokat in en skridskodag till. Det ser vi fram emot!

Hoppas att vi även då kan få hjälp av många föräldrar! Barnen tycker om att ha sina föräldrar där, och det är en stor hjälp för oss i personalen.