Kristinaskolans dag!

Happy, Feliz, Lycklig  sjöng förskoleklassen tillsammans med alla oss andra när vi började. Efter det var det fullt program under några timmar. De olika klasserna hade förberett både det ena och det andra. Huset var fullt och stämningen på topp.

Förskoleklassen fortsatte att sjunga inne i sitt klassrum. Klass 2 visade upp musikalen Daniel i lejongropen. De var fantastiskt duktiga. Klass 1 hade också ett sångprogram som hette Blommor och skratt. Inne hos klass 3 kunde man få se en programmeringsuppvisning, och sen blev det lite workshop. Fyrorna hade en tipspromenad med många frågor, och femmorna hade gjort sin version av den traditionsenliga femmornas femkamp. I matsalen hade klass 6 ställt i ordning Café No problem, och där var det full fart och gott fika. Fritids ordnade den populära leken Indiana Jones för gammal och ung och man kunde också besöka förskolan och fiska i deras fiskdamm. Det var så härligt att se alla elever som satsade i sina olika aktiviteter och ansvarsområden. Jätteroligt med alla som kom! Det betyder så mycket när vi tillsammans, elever, familjer och skolpersonal får ha en go dag tillsammans så här. Sen var det också extra kul att se en del gamla elever komma, och kanske längta tillbaka lite till sin grundskoletid!

Om du missade i år är du hjärtligt välkommen nästa år!