Idrottsdag på Angered Arena

Klass F-3 började det nya året med en idrottsdag i ishallen på Angered Arena. Det blev en väldigt härlig dag med mycket skridskoåkning, glada och svettiga barn och go stämning.

En torsdag i januari fylldes ishallen i Angered Arena av ca 80 elever, ca 10 lärare och minst 10 föräldrar. Dags att åka skridskor! För flera elever i förskoleklassen var det första gången. De var jättemodiga och jätteduktiga och lärde sig jättefort! Alla hjälptes åt att lära varandra och uppmuntra varandra. Många föräldrar var med i ishallen och det är vi glada för. De hade fult upp med att knyta skridskor och heja på alla barn när de åkte, eller småprata lite när de vilade eller åt matsäck. Några föräldrar var också med och åkte. Kul.