Friidrottsdag på Angeredsvallen

19 september var det dags för Kristinaskolans årliga friidrottsdag. Som vanligt var vi på Angeredsvallen i Angered Centrum. Alla elever i klass F-9 sprang, hoppade och hejade hela dagen.

Dagen började med att Kristinaskolans tre lag marscherade in på tävlingsbanan. Några elever i klass 9 ansvarade för en jättebra uppvärmning för hela skolan. Första grenen var 400 meter. Eleverna var fantastiska på att kämpa ända i mål, även om ganska många öppnade för hårt och nästan fick slut på krafterna redan efter halva varvet. Efter det deltog de olika klasserna i en mängd grenar, 60 meter, kast, kula, längdhopp och höjdhopp. Däremellan var det tid för korvgrillning och ansiktsmålning, och att heja förstås! Dagen avslutades med stafetter. Det var riktigt spännande! Många föräldrar kom och var med en stund, och en del stannade hela dagen. Superhärligt!