Skoljoggen 2019

I torsdags den 3/10 kl 9 genomförde vi Skoljoggen på Kristinaskolan för klasserna F-6. Eleverna sprang runt Mölnesjön en sträcka på 1840 meter. Två elever från klass 9 höll i uppvärmningen och efter lite hejarop och uppmuntrande tillrop från mentorer startade eleverna kl 9.00. Vi hade tur med vädret, solen lyste från en klarblå himmel, men det var bitande kallt. Elever började jogga runt banan i egen takt men jag hörde lite då och då att vissa elever ville slå skolans rekord. Kl. 11.00 avslutades Skoljoggen och eleverna traskade iväg för en välbehövlig dusch. Vid en preliminär kontroll av antal varv kunde jag se att det var många elever som överträffade sig själva och det slogs många rekord denna dag. Avslutningsvis var alla nöjda och nu ser vi fram emot prisutdelningen.

Agnello