Du är här:Start > Reportage

Vinteridrott

Vi vill ge våra elever möjlighet att pröva på vinteridrott även när vi har milda vintrar. I februari fick alla elever i klass F-7 åka skridskor på Angered Arena. Klass F-3 hade en egen dag, och klass 4-7 en annan. Även nybörjarna lär sig fort, man blir alltid lika fascinerad och glad när man ser det. Ett stort tack till alla föräldrar som kom med och hjälpte till att knyta skridskor, eller var med och åkte och uppmuntrade.

Det var roligt att höra att flera elever gått till Angered Arena på sportlovet och åkt mer skridskor.

För klass 8 och 9 brukar vi göra en extra satsning och åka till Ulricehamn för att kunna pröva på utförsåkning och snowboard. 5 februari bar det iväg i år. Det är en lång resa, men så roligt att kunna ge eleverna möjlighet att få testa skidåkning i en riktig slalombacke.