FRILUFTSDAG I FRIIDROTT

PÅ ANGEREDSVALLEN

Hej!
Onsdag den 14 september arrangerar Kristinaskolan Friluftsdag i Friidrott på Angeredsvallen.
SAMLING: kl.8.20 utanför Angeredsvallen.
SLUT: kl.14.00 slutar vi.
Mat: 2 st grillad korv med bröd, frukt och dricka kommer att serveras till alla elever. Vattenflaskor och frukt eller mellanmål får eleverna ta med sig.

Det är viktigt att alla elever har med sig idrottskläder och idrottsskor att jogga i.
De måste anpassa kläderna efter väderlek.
De som vill kan ta på sig något med sitt lags färg:
Födda dag 1-10 blå
Födda dag 11-21 röd
Födda dag 22-31 vit

Varmt välkomna och lycka till önskar
Agnello Fernandes
Idrottsläraren Kristinaskolan

Denna talong måste fyllas i för alla elever i klass F-3! Fyll i både dit och hem!
-------- Klipp av och lämna till skolan senast måndag 12 september 2016 ---------------

Namn: ______________________________________ Klass: ______________

□Dit: Vi kommer direkt till Angeredsvallen kl 8.20
□Dit: Mitt barn behöver åka med personal från skolan och är vid Fritids senast 7.40 Obs: Frukosten på fritids är kl.7.15 den här dagen!

□Hem: Mitt barn åker hem från Angeredsvallen med ___________________
Obs: Om barnet inte blivit hämtat kl 14.10 får barnet åka med upp till Kristinaskolan och bli hämtat där.
□Hem: Mitt barn åker tillbaka till skolan med personalen