Här är Kristinaskolans nya skolledare

Vi är glada över att få presentera Kristinaskolans nya skolledare. Ny rektor är Charlotte Aspman, och ny biträdande skolledare är Annika Rock Eliasson. Vi har bett dem svara på några korta frågor nu i början av det nya läsåret. Senare kommer vi att höra mer ifrån dem båda.

Vem är Charlotte Aspman?
40- årig trebarnsmamma som har arbetat i skolan i 15 år. Först som lärare i hem- och konsumentkunskap samt matematik. Senare också med administrativa uppgifter i syfte att vara rektorerna till hjälp. Som avkoppling gillar jag att baka, läsa och rensa ogräs.
Vem är Annika Rock Eliasson?
En grundskollärare med rektorsutbildning som även arbetat som förskolechef i flera år. Hemma finns man, barn samt hund och ett av mina stora intressen som är att läsa böcker. Andra stora intressen är människor, problemlösning och bygga kyrka.

Vad har ni för tankar inför att börja på Kristinaskolan?

Charlotte:
Oj, det är många. Kristinaskolan är en bra skola med professionella och engagerade lärare och personal. Jag ser fram mot att bli en del av den här skolan med allt vad det innebär. Jag hoppas att jag ska kunna bidra utifrån den jag är och med det jag har med mig.
Annika:
Det ska bli spännande att lära känna alla barn, föräldrar och personal som finns på skolan och se vad vi kan åstadkomma tillsammans med alla våra olika talanger, kompetenser och personligheter!