Vi känner till Kristinaskolan!

Flera i personalen på Kristinaskolan har en gång själva varit elever här. Vi samlade några av dem och frågade två frågor:

Berätta något som var bra med att vara elev på Kristinaskolan:

Arild: Lärarna gick gärna steget längre för att vi skulle lära oss det vi behövde.

Magnus:

Jag har fått vänner för livet. Kristinaskolan är en upplevelse som man kan dela med många.

Johanna:

Jag hade lärare som brydde sig om mig och tog sig tid att lära känna mig.

Hanna:

Jag valde skolan för att den var kristen, det var viktigt för mig. Det fanns också lärare som älskade att lära ut och som gjorde svåra saker roliga.

Sandra:

Alla lärare brydde sig om mig.

Peter:

För mig var det viktigt att det var en kristen skola. Jag började i årskurs 5 och märkte att lärarna på Kristinaskolan var nära oss, mer än jag var van vid. Vi fick tid att utvecklas.

David (1984-90):

Jag kände mig väldigt trygg och accepterad och fick med mig kunskap jag fortfarande har nytta av.

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Vad är bra med att vara personal på Kristinaskolan?

Hanna:

Jag vet hur skolan fungerar! Det är skönt att kunna be Gud om hjälp med saker som är svåra eller när man behöver lite extra energi. Vi i personalen har roligt och kan skratta tillsammans, det är viktigt! Dessutom är det en massa goa elever!

Sandra:

Det är härligt att ha goda relationer med barnen.

Arild:

Det är underbart att arbeta på en kristen skola och att på något sätt få ge tillbaka allt det som jag upplever att det gav mig att gå på Kristinaskolan.

Magnus:

Alla kollegor. Det är tacksamt att vara på en arbetsplats där man kan vara sig själv, och ha kollegor som är tålmodiga och förstående. Här är en härlig stämning.

Johanna:

Att få vara med när våra elever formas och upptäcker vem de är, låta Gud få vara en del i vardagen och att få göra det med personer som delar samma hjärta för de här barnen, det är det bästa med att vara personal på Kristinaskolan.

Peter:

Nu ser jag hur det är. Svårt ibland, men alltid positivt. Gott att kunna prata med Jesus om allt.

Man lär sig nya saker varje dag eftersom det finns mycket erfarenhet. Jag är glad över att vara här.

David:

Det finns ett hjärta för både eleverna och för Gud som hjälper oss att tillsammans kämpa för att skolan ska kunna bli så bra som möjligt.