Skoljoggen

Tisdag 26 september var det dags för Skoljoggen på Kristinaskolan. Låg- och ,mellanstadiet samlades vid Mölnesjöns badplats på morgonen. Simon, Elias och Lawrence från klass 5 höll i uppvärmningen, och sen var det bara att springa! Och som alla sprang! Eleverna var glada, duktiga och uthålliga och tog sig runt Mölnesjön inte bara ett varv (som är 1800 m bara det), utan många, många. Några elever i klass 5 sprang 7 varv, och några i både klass 2, 3 och 4 sprang 6 varv var, och det är ju drygt en mil!

Solen tittade fram efter hand som dagen gick, och efter lunch var det högstadiets tur att ta sig runt Mölnesjön.

Bra kämpat alla som var med! Nu väntar vi på att Agnello ska berätta vilka klasser som samlade flest varv.