Full fart på skridskodagen!

Redan andra veckan i januari var klass F-3 på Angered Arena och åkte skridskor. De första stapplande stegen på isen blev efter några timmar till mer avslappnad åkning. Det är alltid lika härligt att se!

Men vad skulle vi gjort utan alla föräldrar som kom och var med och knöt skridskor så att alla barn kunde komma igång ute på isen? Tusen tack till alla som tog sig tid att komma och hjälpa både sitt eget och andras barn!

Eleverna åkte och åkte så svetten lackade. Man blir så glad av att se hur roligt de har och hur fort de lär sig. De är också duktiga på att hjälpa och uppmuntra varandra. För några är matsäckspausen en god och viktig stund. Då sitter man och vilar och myser ett tag innan det är dags att ge sig ut på isen igen.