Sommarhälsning från Kristinaskolans styrelse

Ännu ett läsår har gått och mycket har hänt även detta läsår. Ny kunskap har inhämtats och lokaler har rustats upp. Störst förändring har skett nere på högstadiet där väggar plockats bort eller flyttats. Ljudmiljön har förbättrats på flera sätt. Vi vet alla att när något är slitet behöver det en uppfräschning.

Vi i styrelsen är stolta över Kristinaskolan och vår personal. Vi vill tacka personal, elever och föräldrar för detta år och lyckönskar de som nu gått ut nian. Många har kämpat hårt detta läsår och känner sig kanske lite slitna. Vi i styrelsen önskar därför att detta får bli en sommar för upprustning. Umgås med nära och kära, och med Gud. Ta chansen att lära känna dig själv och Gud lite bättre.

Med önskan om en välsignad sommar
/Styrelsen