Rastaktiviteter

Rast ska vara kul! Detta läsåret är Linnea Axelsson ansvarig för rastaktiviteter på Kåpan. En av alla saker eleverna kan göra är att anta "Veckans utmaning".

Veckans utmaning vecka 37 var att sitta i jägarvila/90 grader. Flera elever klarade mer än 5 minuter. Bra kämpat. Vecka 38 var det finmotorikens och fingerfärdighetens tur. Ärtplockning! Vecka 39 "bowling".

Förutom "Veckans utmaning" finns det massa olika saker att göra på rasterna. Eleverna gungar, leker "Lejon och tigrar", klättrar, åker rutschkana, spelar pingis, fotboll, basket och bandy, kastar frisbee, hoppar hopprep, leker med rockringar, kör luffarschack och mycket mer. Många elever i klass 2 har byggt på en koja i mer än en vecka.

Rast är kul!