Friluftsdagar ht 20

Under höstterminen har vi haft några få gemensamma friluftsdagar på Kristinaskolan. Skoljoggen runt Mölnesjön var en, och friidrottsdagen i Angered Centrum var en annan.

Både Skoljoggen och friidrottsdagen behövde coronaanpassas för att kunna genomföras. Friidrottsdagen i Angered delade vi upp stadievis. Eleverna i klass 9 var ledare när lågstadiet hade sin friidrottsdag, och det blev mycket bra. Stort tack till alla duktiga ledare i klass 9! Stort tack också till alla duktiga elever som kämpade och gjorde sitt bästa! Inte minst ett stort tack till vår nya idrottslärare Rami som ledde sin första idrottsdag med den äran!

Skoljoggen delade vi upp klass F-6 respektive klass 7-9. Jag önskar att alla fick se den strida ström av fantastiska elever som springer varv efter varv runt Mölnesjön under ett par timmar. Det är en så go stämning där eleverna uppmuntrar och peppar varandra att springa/jogga eller gå, det som passar dem! Ibland i sällskap med sina vanliga vänner, ibland i sällskap med någon ny vän från en annan klass. Torsdag 12/11 hade lågstadiet sin prisutdelning, och Rami kunde dela ut årets vandringspokal till klass 3, där 21 elever tillsammans hade sprungit ihop 94 varv runt Mölnesjön! Grattis!