Skoljoggen!

Tack alla barn för en härlig dag vid Mölnesjön!

Dagen började med en gemensam  uppvärmning som 7:ans tjejer höll i och sen var vi redo för jogging.

Vi sprang och vi sprang, tog vätskepaus och sprang och sprang och gick lite grann också. Efteråt var det gott att fylla magen med nygrillad korv.

Det var imponerande att se så många barn springa varv efter varv och det ska bli jättespännande på prisutdelningen på tisdag att se hur långt vi alla sprang. Och vilket lag som sprang längst egentligen!

Bra jobbat!

/Amelia och Josefin

Här kommer lite resultat från Skoljoggen:

Hela skolan sprang tillsammans 481 varv runt Mölnesjön. Det är 897 km!

Grattis till det röda laget som vann en fin pokal för att ha sprungit längst - 196 varv!

2:a blev de gröna med 178 varv och 3:a de röda med 124 varv.

Allra flest varv sprang Tony i 8:an. Han sprang 10 varv, bra kämpat! Inte mycket sämre var Damian och Mohammed i 9:an och Kristopher i 2:an(!) som alla sprang 9 varv var.

1 varv = 1,8 km.

Hälsningar Amelia