Du är här:Start > Reportage > Styrelsen

Hej! Här kommer en hälsning från skolans styrelse.

Vi som är med i Kristinaskolans styrelse heter Elisabeth Lithner, Lars Ekberg, Jeremia Mörling, Stefan Andersson, Frank Wikström och Malin Lindgren. Några av oss i styrelsen har eller har haft barn på skolan och vi är stolta över våra lärare som har ett så stort engagemang men även över just förmånen att kunna ha med Jesus i allt det vi gör. Man kan säga att vår skola hade inte funnits om inte han fötts där i stallet för drygt 2000 år sedan.

Vårt uppdrag som styrelse är att driva skolan enligt dess stadgar, att det ska vara en skola på kristen grund där våra barn får de bästa möjligheter till att utvecklas som individer och få de kunskaper de behöver för framtiden.

Glöm aldrig att ni är värdefulla med alla gåvor och brister ni fått, för Gud är ni unika och hans egna kära barn.

Styrelsen genom Malin Lindgren