Hoppa till innehållet

Du är här:Start > Reportage

Före sportlovet hade alla elever på Kristinaskolan klassdag. I varje klass hittade man då på något speciellt för att stärka gemenskapen och för att ha roligt tillsammans. Ellen Haile och Tea Ugrinovski berättar vad de gjorde i klass 4.

KLASSDAGEN I KLASS 4

Elin och Christer delade upp oss i två grupper. Den gruppen med Elin började med att träna uppträdanden. Den gruppen med Christer började med att baka kladdkaka. Killarna i vår grupp klädde ut sig i roliga kostymer. Deras grupp hette Rambo-Gänget. Vi två och Julia och Mikaela tränade på en modevisning.

Sedan bytte Elin och Christer rum. Vi gick till hemkunskapssalen och den andra gruppen gick till 9:ans klassrum. Christers grupp började träna uppvisningar.

Vi skulle baka pizza!! Vi två och Vanessah var i en grupp. Vi bakade pizza. Man kunde ha ananas, champinjoner, tomatsås, ost, krydda och skinka på sin pizza. När vi bakade pizza la vi mycket krydda och ananas. Rambo-Gängets pizza var glutenfri. Vi och Vanessah gjorde en liten extra pizza av degen som var kvar. Sedan la vi den i ugnen. Medan pizzorna var i ugnen kom Christer och tog kort på alla! När allt var klart samlades allihop i 8:ans klassrum för att äta pizza och kladdkaka. Efter maten gick vi upp till vårt klassrum för att uppträda, vi skulle dansa och spela teater. Det blev mycket. Vi hann inte äta kladdkaka för att vi skulle gå hem. Diana och Alicia Y hann inte gör sin dans heller. Så nästa dag åt vi kladdkaka med glass med trivselledarna som inte kunde komma på klassdagen. Medan vi åt så dansade Diana och Alicia Y sin dans.