FRIIDROTTSDAG!

HEJ!

onsdag den 17 september har vi FRIIDROTTSDAG. Vi kommer att vara på Angeredsvallen (bredvid Angeredsgymnasiet) och tävla i olika friidrottsgrenar.

Skoldagen börjar kl. 8:30 vid Angeredsvallen.

Skolans elever är uppdelade i tre olika lag: Blå, Röd och Vit.

De barn som är födda mellan datumen:

1:a och 10:e är blå , 11:e och 21:e är röd och 22:a och 31:a är vit

Barnen behöver ha på sig träningskläder i rätt färg och bra skor att springa i. Kolla gärna väderprognos, så att barnen får med sig rätt kläder till det väder som råder. Skolan bjuder på korv med bröd, men det är bra om barnen har med sig lite extra mat och dryck.

Dagen slutar ca kl. 12.30 för klass f och 1 och ca kl 14 för övriga elever.

Alla föräldrar är hjärtligt välkomna att komma och hjälpa till eller heja på era barn!

Josefin Wellsing och Agnello Fernandes, idrottslärare på Kristinaskolan

----------------------------------------------------------------------------------------

Eleverna i klass F-3 behöver ange hur de ska komma till och från Angeredsvallen. De kan åka från och till skolan med personal, eller bli lämnade/hämtade direkt vid Angeredsvallen.

Lämna in lappen till skolan senast torsdag den 11 september.

- Mitt barn kommer direkt till Angeredsvallen kl 8.30.

- Mitt barn åker med personal från Kristinaskolan och är där senast 7.45.

- Mitt barn blir hämtat vid Angeredsvallen 12.15 för klass F-1 och 13.45 för klass 2-3.

- Mitt barn åker med personal tillbaka till Kristinaskolan efter friidrottsdagens slut.