Information till högstadiet

Alla i åk 7-9 har fått följande information på Admentum. Där finns också ett formulär ni ska fylla i! Är du/ditt barn elev på Kristinaskolan behöver du alltså gå in på Admentum och göra det.

Gott Nytt år till er alla!

Utifrån Smittskydd Västra Götalands rekommendationer kommer åk 7-9 att gå över till distansundervisning från och med måndag 11 januari och till och med 24 januari.

Detta kommer påverka oss alla på många olika sätt. Men vi hoppas att vi tillsammans kan göra det till två bra veckor.
• I stora drag kommer eleverna att följa ordinarie schema, men hemifrån via dator.
• Elever som önskar kan komma till skolan varje dag och hämta en matlåda. Detta ska anmälas innan av vårdnadshavare via nedan formulär.

På måndag behöver eleverna komma till skolan för att hämta dator och böcker samt få en uppstart av sina klassföreståndare. Sedan kommer ordinarie lektioner starta på tisdag morgon. Om eleven inte kan komma till skolan denna tid pga sjukdom måste ni som vanligt meddela detta via Admentum.

Måndag 11/1
Åk 7 12.00-13.30 börjar med lunch
Åk 8 9.00-10.00 Från och med kl.10.45 kommer eleverna ha möjlighet att ta med sig en lunchlåda hem om de önskar.
Åk 9 10.00-11.00 Elever som önskar kan ta en matlåda med sig hem

• Ta med en väska (ryggsäck eller annan mer ordentlig) för att frakta dator och böcker i. Eleverna har ansvaret för att datorn inte går sönder på grund av oaktsamhet.

Charlotte Aspman, rektor

Publicerat den 9 januari