Lediga tjänster inför läsåret 2015-2016

Kristinaskolan är en kristen friskola i Angered. Vi har drygt 200 elever mellan klass F-9. Värdegrundsarbetet är väl förankrat och vi arbetar kontinuerligt med våra 'pusselbitar' - hänsyn, kunskap, trygghet och gemenskap - vilket ger en arbetsmiljö som präglas av trivsel med fokus på elevens lärande. Mer information om skolan hittar du här på hemsidan.

Du som söker är en skicklig pedagog med behörighet i de ämnen/kategorier vi söker. Du älskar att vara entusiastisk i klassrummet/på förskola och skapar en bra inlärningsmiljö där eleverna utvecklas och uppnår sina mål. Du är bra på att bygga goda relationer med elever, kollegor och vårdnadshavare. Du jobbar formativt och möter eleverna utifrån deras behov och förutsättningar. Du ser möjligheterna och inte svårigheterna.

Tjänsterna söks inför läsåret 15/16. Vi tillämpar sex månaders provanställning på tillsvidaretjänster. Intervjuer kommer att ske fortlöpande.

Är du intresserad av tjänsten men har ytterligare frågor vänligen hör av dig till tf rektor Elin Johnsson, 0730-617272.

Vi söker följande:

NO-lärare 100% (tillsvidare) årskurs 4-9

SV/SO-lärare 80% (vikariat 1 år) årskurs 4-9

Lärare mot inriktning yngre åldrar 80-100% (vikariat 1 år)

Förskollärare/ barnskötare 80% (vikariat 1 år)

Fritidspedagog/pedagoger/elevassistent (vikariat 1 år)

Ansökan
Sista ansökningsdag 150530. Vi tar emot din ansökan (personligt brev + CV) via epost: bitr.skolledare@kristinaskolan.se Märk ditt mail med vilken tjänst du söker. Välkommen med din ansökan!

Arbetsgivare
Kristinaskolan