Måndagen den 17 februari börjar vi använda vår nya lärplattform - Admentum.

En viktig nyhet! Måndagen den 17 februari börjar vi använda vår nya lärplattform - Admentum. Det betyder bland annat:
Sjukfrånvaro för elever ska anmälas i Admentum - inte i Skola24 (förutom i klass 9).
Läxor och prov meddelas via Admentum, inte via kalendern på denna klassida.
Klassbrev och klassinformation delas via Admentum. Dessutom kan det hända att ni ibland får personliga meddelande till er från någon på skolan via Admentum.
Introduktionen av Admentum sker steg för steg:
Vecka 5 får alla föräldrar på Kristinaskolan ett mejl, ett välkomstbrev om Admentum. (Meddela info@kristinaskolan.se om du inte har fått detta mejl.)
Måndag den 3 februari får alla elever och föräldrar detta välkomstbrev i pappersformat, för att ingen ska missa denna viktiga information.
Onsdag den 5 februari får alla föräldrar inloggningsuppgifter till ett eget konto i Admentum via ett mejl. (Meddela info@kristinaskolan.se om du inte får detta mejl.)
Måndag den 17 februari startdatum. Elever får inloggningsuppgifter och sjukfrånvaro ska börja anmälas via Admentum, inte Skola24.
Tisdag den 18 februari - frivillig informationsträff om Admentum kl 18.30 i matsalen på Kristinaskolan, Fjällkåpan.

Publicerat den 3 februari