Viktig information till vårdnadshavare

Viktig information

Med anledning av den information i media i helgen gällande en misstänkt pedofil i Lövgärdet vill vi uppmana er vårdnadshavare att vara extra uppmärksamma på okända vuxna i era barns närhet.

Prata med era barn om att aldrig följa med främmande människor även om de är trevliga, kan barnens namn, säger att de känner barnets föräldrar, bjuder på godis, vill visa något eller ger en leksak.

Ni som har barn på fritids, var snälla och lämna på fritids där en vuxen tar emot och låt dem inte gå själva från parkeringen. Om ni släpper dem på parkeringen så ring fritids och se så att de kommit dit. Hämta dem på eftermiddagen istället för att be dem komma till bilen.

Ni som har barn i skolan och som inte går på fritids, se till så att de kommer till och går ifrån skolan med någon eller några de känner.

Vi vill med anledning av det som hänt i Lövgärdet nu uppmana er att hålla ett extra öga på den omgivning era barn vistas i. Ser ni något misstänkt, vänligen ring polisen.

Elin Johnsson, rektor Kristinaskolan 150824

Publicerat den 24 augusti